Etusivulta löytyy aina uusin teksti. Muut löytyvät vasemman sivupalkin blogiarkistosta.

lauantai 7. kesäkuuta 2014

Simsversio: Nahkatakkinen tyttö

Ensimmäinen tekstini tähän blogiin ja ensimmäinen simsversioni jostakin laulusta. Kyseessä on Dingon Nahkatakkinen tyttö vuodelta 1985. Kaikki kunnia Dingolle tästä kappaleesta. Toivottavasti tykkäätte, vaikka ideani hieman kummallinen onkin. Aluksi tästä oli tarkoitus tulla hieman erilainen, mutta päätin antaa mielikuvituksen viedä.
---

 Hän tulee vastaan ei-mitään ilmein. Nuori elämänsä on kahlittu vaunuihin. On vaunuissa lapsi, taas sataa lunta.
 On tähdet yksin rooleissaan, kun hän työntää lasten vaunujaan. Ja kulkee ilman saattajaa.
 Hän on ollut joskus nuori nainen. Käyttänyt aineita spiidistä tinneriin.
 Maanantai aamut vain yhtä tuskaa.
 Kun hän eilisen muistot vierellään on herännyt tuntien kipeää.
 Yksin jäämisen tunteen häpeää.
 Hän on nahkatakkinen tyttö. Tuo sama tyttö on nähnyt helvetin. Nahkatakkinen tyttö. Tuo sama tyttö on uskonut ihmisiin. 2x
 Hän tulee vastaan ei-mitään ilmein. Tulee ei mistään ja päätyy ei mihinkään.
 Tietäen on jossain yksinäiset, jotka nuoruuden leikeistä luopuen paljon saivat vain yksinään kantaen, palapeliä virheistä liitelleen.
 On tyhjentynyt estraadimme, on ihmiset jättäneet narikan tyhjilleen. Takahuoneessa on vain pieni nainen, joka levinneet maskarat kasvoillaan hiljaa pudistaa päätänsä pahoillaan.
Ja show vain jatkaa kulkuaan.

Hän on nahkatakkinen tyttö. Tuo sama tyttö on nähnyt helvetin. Nahkatakkinen tyttö. Tuo sama tyttö on uskonut ihmisiin. 4x

---

Kuvia on melko vähän, mutten jokaista lausetta viitsinyt kuvittaa. Tämä kappale on aika tulkinnan varainen, kuten tuo shown jatkuminen tai eilisen muistot. Shown jatkumista halusin itse korostaa kyseisen tytön elämän jatkumisella. Eilisen muistoilla puolestani viittasin hänen nuoruuteensa. Hajonnut lumiukko viittaa nuoruuden leikeistä luopumiseen, vaikka kuva onkin vähän tönkkö. :-D Helvetinkin olisi voinut toteuttaa monin tavoin, mutta kuten sanottu toivottavasti tykkäätte tästä. Näitä tälläisiä on tulossa lisääkin. Ideoita on muutama, mutta toivokaa toki jotakin biisejä jos haluatte nähdä oman näkemykseni simien kautta.

PS. Kuten näkyy blogilla ei ole vielä kunnollista nimeä. Yritän parhaillani keksiä mikä sopisi tähän ideaan, joten nimiäkin saa ehdotella.

Poinsettia

4 kommenttia:

 1. Hei tää on tosi hauska idea blogille. Tykkäsin hirveästi toteutuksestasi. Ja tykkään itse kyseisestä biisistä myös. Jään seurailemaan mitä muita lauluja kuvitat meille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että joku tykkää ja mukavaa myös kuulla, että toteutus miellytti. Kiitos kommentista. (:

   Poista
 2. Oikein hieno idea blogille ja pidin tästä ensimmäisestä kuvitetusta kappaleesta. Mieleeni olivat varsinkin nämä kaksi kuvaa:
  http://1.bp.blogspot.com/-vf_rZoBmlSQ/U5LYUl0SFYI/AAAAAAAADjA/RlSFbjW05B8/s1600/Screenshot-14+(2).jpg
  http://2.bp.blogspot.com/-S7relPQsQf0/U5LYVTRRN0I/AAAAAAAADjI/-J16SC3TXW8/s1600/Screenshot-12+(2).jpg
  Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä muita luomuksia tänne on suunnitteilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukava kuulla, että miellytti. :) Tuo takahuone kuva oli itseasiassa se joka oli ensimmäisenä mielessäni ja lähdin sen pohjalta rakentamaan tätä.

   Poista