Etusivulta löytyy aina uusin teksti. Muut löytyvät vasemman sivupalkin blogiarkistosta.

perjantai 11. heinäkuuta 2014

Simsversio: Ihmisten edessä

Nyt vuorossa on Jenni Vartiaisen Ihmisten edessä. Kyseinen kappale on vuodelta 2007. Pitemmittä puheitta tässä tämä:
---
 Kadut täyttyy ihmisistä. Ne ei tiedä meistä mitään.
 Ootat mua asemalla. Ehkä kello antaa anteeksi minulle.
 Juoksen loppumatkan. Sinä olet kaunis niinkuin aina.
 Sinun korkeissa koroissa.
Sanot: "Tämä ilta kävellään käsi kädessä. Ihmisten edessä. Älä sinä muiden katseista välitä, sillä me ollaan yhdessä. Ne ei tiedä mitään, ne ei kuulu tähän tarinaan joka harvoille luetaan."
 Kadut täyttyy äänistä. Joku huutaa meidän perään.
 Olet meistä vahvempi. Kanssasi en pelkää kaupungin pimeää. Ihmisjoukon kohdalla pidät kiinni kovempaa ja pelkoni katoaa.
 Sillä tämä ilta kävellään käsi kädessä. Ihmisten edessä. Älä sinä muiden katseista välitä, sillä me ollaan yhdessä.
 Ne ei tiedä mitään, ne ei kuulu tähän tarinaan joka harvoille luetaan.

EXTRA:
Oli pakko otaa vielä ekstra kuva, kun tästä pariskunnasta tuli niin nätti. Kuten useammista kuvista saattoi huomata heillä on pituuseroa, vaikka molemmat ovat nuoria aikuisia. En tiedä mistä se johtuu, kun ei tietääkseni pitäisi olla mahdollista. Varmaan peli vain bugaa, mutta eipä se haittaa. :-D
---
Jälleen selittelyjen vuoro. Kuvia taas vähän ja aluksi ajattelin laittaa tämän kaupunki ympäristöön. Bridgeport tuntui hieman nähdyltä ensimmäisessä simsversiossani joten otin paikaksi "pikkukylän". Sanoisin, että rohkeampaahan se on siellä kulkea käsi kädessä ja tuoda julki parisuhteensa. Tuossa yhdessä kuvassa häiritsee, että se värjäytyi oranssiksi auringonlaskun takia. Sain juuri silloin taustalle hyvin jonkun huutelijan joten en viitsinyt yrittää uudelleen. Mitäs tykkäätte toteutuksesta? Ensi kerralla luvassa jälleen Maija Vilkkumaata.

Poinsettia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti